

Talerz W z Uchwytamira Biodegradowalny Kaku M 150x150x26 mm (50 Sztuk)
Cena Dotyczy Opakowania 50 Sztuk.
Akcesoria
Ver más artículos de:
Chcesz zaskoczyć swoją imprezę lub catering zrównoważoną zastawą stołową, ale o najwyższej jakości? Nie szukaj dalej, trafiłeś we właściwe miejsce i jesteśmy pewni, że nie znajdziesz nic lepszego niż nasze talerze z trzciny cukrowej.
Trzcina cukrowa jest jednym z materiałów o najmniejszym wpływie na środowisko, jeśli chodzi o produkcję jednorazowej zastawy stołowej. Jak to jest możliwe? Mówimy ci. Płyty z trzciny cukrowej otrzymywane są z bagassy, czyli produktu uzyskanego po przetworzeniu trzciny cukrowej. Po przetworzeniu tego naturalnego materiału otrzymuje się bioplastik zwany roślinnym polietylenem, który nie zanieczyszcza środowiska.
Ponieważ są wykonane w 100% z produktu roślinnego, nadają się do kompostowania i ulegają naturalnej degradacji. Nie oznacza to jednak, że można je wyrzucać gdziekolwiek, dla prawidłowego przetworzenia odpadów trzeba będzie je zdeponować w pojemniku na odpady organiczne.
Ale ich główne zalety to nie tylko to, jak bardzo są ekologiczne i zrównoważone. To niektóre z ich innych zalet:
Ten produkt jest kompostowalny. Po wyrzuceniu do pojemnika na odpady organiczne, a także w kontrolowanych warunkach w kompostowniach przemysłowych, są one przetwarzane na kompost, zamykając w ten sposób zrównoważony cykl.
Produkt ten jest biodegradowalny, rozkłada się i degraduje w krótkim czasie poprzez całkowicie naturalny proces, nie pozostawiając żadnych pozostałości i bez potrzeby interwencji człowieka.
Po zakończeniu okresu użytkowania bez problemu poddaj ten produkt recyklingowi. Wystarczy zwrócić uwagę na materiał, z którego jest wykonany, aby wiedzieć, w jakim pojemniku trzeba będzie go wyrzucić.
Ten produkt jest produkowany w Europie na podstawie ujednoliconych standardów.
Kto powiedział, że zrównoważony rozwój jest sprzeczny z designem? Seria Wasara, co dosłownie oznacza japońskie danie, została starannie stworzona przez znanego japońskiego projektanta i restauratora, Shinichiro Ogatę.
Po prostu zaprojektowany z organicznymi liniami, każdy produkt z tej serii został zaprojektowany tak, aby stworzyć subtelną i wyrafinowaną aurę na Twoim stole, która niewątpliwie nada inny charakter potrawom, które zdecydujesz się zaprezentować. Ponadto linia produktów Wasara jest wykonana w całości z materiałów całkowicie biodegradowalnych i kompostowalnych, dzięki czemu mogą być one utylizowane nawet w domowych systemach kompostowania.
W Monouso mamy tę kolekcję w całości. Seria Wasara składa się z okrągłych i kwadratowych talerzy, a także różnych tac, misek i kubków.
Talerzy o najbardziej uniwersalnym kolorze nie mogło zabraknąć wśród tych wykonanych z trzciny cukrowej. Białe talerze to doskonały basic na każdym stole.
Ich zalety? Wiele zalet. Nie tylko możesz stworzyć stoły o czystych i neutralnych wzorach, ale dają one również możliwość łączenia ich z nieskończoną liczbą kolorów, które znajdziesz w bogatym katalogu Monouso, aby stworzyć oryginalne i niepowtarzalne kreacje.
Kolor | Biały |
---|---|
Środki Ogółem | 15x15cm |
Projekt | Wasara |
Rodzaj Opakowania |
Pakiet Talerz |
Materiał | Trzciny Cukrowej |
Używa | Restauracja i Catering |
Certyfikat | Kontaktu z żywnością |
Kształt | Kwadrat |
Wysokość | 6 cm |
Szerokość | 15 cm |
Biodegradowalny | Tak |
Kontaktu z żywnością | Tak |
Rodzina | Monouso |
Intrastat | 12129920 |
Długość | 15 cm |
Recyklingowi | Si |
Rodzaj | Jednorazowy |
Torby w pudełku | 4 |
Cena za | 50 |
Wymiary | 15x15cm |
Jednostki na worek | 50 |