Wyślij do
Obecnie: Poland

Sugarcane Tray Nagakaku Wasara Biodegradable (50 Units)

Ref 41189-50
Sugarcane Tray Nagakaku Wasara Biodegradable (50 Units)
  • Sugarcane Tray Nagakaku Wasara Biodegradable (50 Units)
  • Sugarcane Tray Nagakaku Wasara Biodegradable (50 Units)
  • Sugarcane Tray Nagakaku Wasara Biodegradable (50 Units)
  • Sugarcane Tray Nagakaku Wasara Biodegradable (50 Units)
  • Sugarcane Tray Nagakaku Wasara Biodegradable (50 Units)
  • Sugarcane Tray Nagakaku Wasara Biodegradable (50 Units)
  • Sugarcane Tray Nagakaku Wasara Biodegradable (50 Units)
VAT
50 Units   71,65 € 1,433€/Ud
71,65 (tax incl.) 1,433€/Ud
W Magazynie Ilość

Cena za pudełko od 50 jednostki

Code 41189-50

Środki Ogółem


  • Trzciny Cukrowej
  • Prostokątny
  • 50

Bandeja de la Vajilla Wasara modelo Nagakaku, Bandeja Reciclable de 300x100mm.

  • Ekologiczna alternatywa: nadaje się do recyklingu, biodegradacji i kompostowania.
  • Prosty i niepowtarzalny design o organicznych liniach.
  • Sztywne i wysoce odporne na mokre, tłuste lub oleiste jedzenie.
  • Idealny do ubrania każdego stołu na imprezach czy cateringach.

 The price is for a pack of 50 Units.

Zobaczyć więcej

Akcesoria

Zobacz więcej akcesoriów

Opis Sugarcane Tray Nagakaku Wasara Biodegradable (50 Units)

Jednorazowe tacki na trzcinę cukrową: wysoka odporność i najwyższa jakość

Jednorazowe tacki na trzcinę cukrową: wysoka odporność i najwyższa jakość

Trwałe i najwyższej jakości tace? Oczywiście jest to możliwe, w Monouso jesteśmy pewni, że jeśli poznasz nasze tacki z trzciny cukrowej, nie będziesz chciał używać innych w swoich usługach.

Trzcina cukrowa jest jednym z materiałów o najmniejszym wpływie na środowisko, jeśli chodzi o produkcję jednorazowej zastawy stołowej. A jak zrobić te tace? Nasze tace z trzciny cukrowej otrzymywane są z bagassy, produktu uzyskanego po przetworzeniu trzciny cukrowej. Po przetworzeniu tego naturalnego materiału otrzymujemy bioplastik zwany roślinnym polietylenem, który nie zanieczyszcza środowiska.

Ponieważ są wykonane w 100% z produktu roślinnego, nadają się do kompostowania i ulegają naturalnej degradacji. Nie oznacza to jednak, że można je wyrzucać gdziekolwiek, dla prawidłowego przetworzenia odpadów trzeba będzie je zdeponować w pojemniku na odpady organiczne.

Oprócz ich ekologicznych zalet, możemy powiedzieć o wielu innych, które przyniosą korzyści Twojej firmie:

  • Wytrzymałe i odporne, ale bez dodawania wagi: tace z trzciny cukrowej mają idealną sztywność, aby uniknąć zginania i oprzeć się wszystkim rodzajom żywności, gdy przychodzi do zabrania ich na stół, bez dodawania uncji wagi. Nie tylko to, ale również doskonale wytrzymują gorące i zimne potrawy, z olejami lub sosami, nie tracąc swojej stabilności i nie pękając.
  • Łatwe i wygodne w transporcie i przechowywaniu: te talerze można bardzo wygodnie układać w stosy, zajmując minimalną przestrzeń magazynową i ułatwiając transport, jeśli mają być używane na imprezach lub cateringach. Ponieważ są nieważkie, będą doskonałą jakościowo opcją do zabrania na swoje imprezy.
  • Wysokiej jakości wygląd: kiedy myślisz o jednorazowej zastawie stołowej, przychodzą Ci na myśl klasyczne tace, które widzisz na rodzinnych uroczystościach, ale możemy Cię zapewnić, że jakość naszych tac z trzciny cukrowej jest daleka od tych kultowych naczyń. Wizualnie jakość tych tac jest bardzo wysoka, a w dotyku wyraźnie wyczuwalna. Mają dwie strony, zewnętrzna strona jest bardziej szorstka, a wewnętrzna jest zupełnie gładka.
  • Łatwość łączenia: dzięki swojemu naturalnemu wyglądowi, nasze biodegradowalne tace mogą być łączone z każdym innym zrównoważonym projektem, który można znaleźć w naszym obszernym katalogu, aby stworzyć staranne połączenie i wygenerować ciepłą i rodzinną atmosferę na swoich stołach.
Pasmo Wasara: wrażliwe i ekologiczne. Stwórz niepowtarzalną atmosferę przy swoim stole

Pasmo Wasara: wrażliwe i ekologiczne. Stwórz niepowtarzalną atmosferę przy swoim stole

Kto powiedział, że zrównoważony rozwój jest sprzeczny z designem? Seria Wasara, co dosłownie oznacza japońskie danie, została starannie stworzona przez znanego japońskiego projektanta i restauratora, Shinichiro Ogatę.

Po prostu zaprojektowany z organicznymi liniami, każdy produkt z tej serii został zaprojektowany tak, aby stworzyć subtelną i wyrafinowaną aurę na Twoim stole, która niewątpliwie nada inny charakter potrawom, które zdecydujesz się zaprezentować. Ponadto linia produktów Wasara jest wykonana w całości z materiałów całkowicie biodegradowalnych i kompostowalnych, dzięki czemu mogą być one utylizowane nawet w domowych systemach kompostowania.

W Monouso mamy tę kolekcję w całości. Seria Wasara składa się z okrągłych i kwadratowych talerzy, a także różnych tac, misek i kubków.

Najbardziej trwałe tacki w kolorze białym

Najbardziej trwałe tacki w kolorze białym

Niewątpliwie te, które najlepiej będą pasować na Twoim stole niezależnie od tego, na jaki wystrój się zdecydowałeś. Tace z trzciny cukrowej w kolorze białym są, jak cała zastawa stołowa, którą można znaleźć w tym kolorze, najbardziej uniwersalne i praktyczne.

Wielką zaletą tego koloru jest to, że można tworzyć czyste i neutralne projekty , podkreślające kolor preparatów i dające możliwość łączenia ich z każdym innym naczyniem, niezależnie od jego koloru. Sukces dekoracji Twojego stołu jest zapewniony.

Arkusz danych Sugarcane Tray Nagakaku Wasara Biodegradable (50 Units)

Kolor Biały
Środki Ogółem 30x10 cm
Projekt Wasara
Rodzaj Opakowania Pakiet
Tacki
Materiał Trzciny Cukrowej
Używa Przystawka
Restauracja i Catering
Kształt Prostokątny
Wysokość 110 mm cm
Szerokość 100 mm cm
Intrastat 12129920
Długość 300 mm cm
Torby w pudełku 4
Cena za 50
Jednostki na worek 50
group_work