Materiał

Kolor

Fartuchy

Fartuchy kuchenne to jeden z podstawowych elementów profesjonalnej odzieży gastronomicznej, a dzięki nim wiele firm utrwala swój wizerunek w oczach klientów. Masz wątpliwości, który z nich będzie najlepszy dla Twojego biznesu? W Monouso oferujemy Ci wybór produktów o następujących cechach:

  • Różne rozmiary i kształty: aby wybrać ten, który najlepiej pasuje do Twoich pracowników.
  • Różnorodność kolorów: możesz spersonalizować wizerunek swojego personelu, wybierając kolory pasujące do Twojej firmy.
  • Maksymalna higiena: pomagają uniknąć plam na uniformach Twoich pracowników.
Zobacz więcejZobacz mniej

Polecane produkty w Fartuchy


Aktywne filtry

  • Pakiet
  • ostatnie jednostki
📦
20
Fartuchy Ogrodniczki Białe 75x90cm (20 Sztuk)

Fartuchy Ogrodniczki Białe 75x90cm (20 Sztuk)

Ref 12045-1-20

20 Jednostki

103, 20€

5,160€/Fartuchy

star_border star_border star_border star_border star_border
0 Review(s) 

W Magazynie

Ilość

  • Pakiet
  • ostatnie jednostki
📦
20
Serving apron pocket Burgundy 75x50cm (20 Uts)

Serving apron pocket Burgundy 75x50cm (20 Uts)

Ref 12041-1-20

20 Jednostki

103, 20€

5,160€/Serving

star_border star_border star_border star_border star_border
0 Review(s) 

W Magazynie

Ilość

  • sale
Serving apron pocket Black 75x50cm (1 Unit)

Serving apron pocket Black 75x50cm (1 Unit)

Ref 12042-1

1 Jednostki

-15% 5, 48€ Normalna cena 6,45

5,483€/Serving

star_border star_border star_border star_border star_border
0 Review(s) 

Sprzedany

Na Objednávku Ilość

  • Pakiet
  • sale
📦
20
Serving apron pocket Black 75x50cm (20 Uts)

Serving apron pocket Black 75x50cm (20 Uts)

Ref 12042-1-20

20 Jednostki

-24% 98, 04€ Normalna cena 129,00

4,902€/Serving

star_border star_border star_border star_border star_border
0 Review(s) 

Sprzedany

Na Objednávku Ilość

  • Pakiet
  • sale
📦
20
Serving French apron 2 pocket Burgundy 90x110cm (20 Uts)

Serving French apron 2 pocket Burgundy 90x110cm (20 Uts)

Ref 12044-1-20

20 Jednostki

-28% 150, 12€ Normalna cena 208,50

7,506€/Serving

star_border star_border star_border star_border star_border
0 Review(s) 

W Magazynie

W Magazynie Ilość

Fartuchy gastronomiczne

Jeśli jesteś właścicielem firmy gastronomicznej lub profesjonalnym szefem kuchni, wiesz, jak ważne jest zachowanie czystości i ochrony podczas gotowania. W tym miejscu do gry wchodzą fartuchy kuchenne.

Fartuchy kuchenne są niezbędną częścią profesjonalnego uniformu, ponieważ nie tylko chronią odzież przed plamami i zachlapaniami, ale także pomagają utrzymać dobrą higienę i zapobiegają zanieczyszczeniom krzyżowym. Nasze fartuchy kuchenne zostały zaprojektowane tak, aby zapewnić doskonałą ochronę i komfort, a jednocześnie wyglądać profesjonalnie i stylowo.

W rzeczywistości użycie fartuchów w ramach branży gastronomicznej stało się symbolem statusu, przyczyniając się do pozytywnego wizerunku zakładu. Jest on szeroko stosowany w usługach takich jak catering w bingo, tawernach czy nowoczesnych barach, gdzie ten sam kelner pełni funkcję serwowania i pobierania opłat. Szybki serwis, który daje klientowi pewność, że zostanie obsłużony przy minimalnym czasie oczekiwania, a biznesmenowi lub właścicielowi lokalu gwarantuje, że wszyscy klienci zapłacą przed wyjściem.

W Monouso znajdziesz fartuchy typu bib i pocket, które całkowicie zakrywają ciało przed ewentualnymi plamami, lub eleganckie fartuchy w stylu francuskim, pozbawione materiału w górnej części, wiązane w pasie i z długim rozcięciem aż do kostek. Najpopularniejsze fartuchy to te, które zostały szczegółowo opisane poniżej:

Fartuch długi

Ten typ fartucha jest bardzo często spotykany w kuchniach i sklepach spożywczych. Zaczyna on zakrywać ciało od klatki piersiowej do nieco poniżej kolan. Istnieją modele całkowicie gładkie, a inne posiadają kieszenie i przegródki w dolnej części fartucha.

Fartuchy z kieszeniami są idealne dla osób pracujących w kontakcie z ludźmi, przyjmujących zamówienia lub pobierających zapłatę. Można w nich przechowywać notatniki, długopisy, napiwki i inne. W niektórych restauracjach i kawiarniach, zwłaszcza tych poświęconych fast foodom, kelnerzy używają tych przegródek do przechowywania niektórych sosów, dressingów, a nawet menu.

Fartuch francuski

Fartuch francuski nadaje pewien poziom elegancji temu, kto go nosi. Najczęściej używany model ma długość, która sięga od pasa do kostek pracownika. Istnieją fartuchy francuskie bez rozcięcia oraz z rozcięciem między nogami.

Fartuch krótki

Jest to najkrótszy z trzech rodzajów fartuchów. Często używany jest również w kawiarniach i małych restauracjach. Zaczyna się w pasie i kończy nieco powyżej kolan. Zazwyczaj ten typ fartucha jest noszony w tym samym kolorze co spodnie pracownika, dzięki czemu pozostaje niezauważony przez jadących.

Zobacz więcejZobacz mniej