Druki Samokopiujące 10x15cm (10 sztuk)
Ref 8942-10
10 Jednostki
9, 85€
0,985€/Druki
W Magazynie
Pokazanie swoim klientom, jak schludna i sprawna może być Twoja obsługa, nic nie kosztuje! Dzięki podkładkom do zamówień możesz zapisywać takie aspekty jak kolejność przychodzenia gości lub jedzenie na każdym ze stolików. Główne zalety podkładek pod zamówienie to:
Druki Samokopiujące 10x15cm (10 sztuk)
Ref 8942-10
10 Jednostki
9, 85€
0,985€/Druki
W Magazynie
Druki Samokopiujące 10x15cm (200 sztuk)
Ref 8942-10-20
200 Jednostki
157, 69€
0,788€/Druki
Sprzedany
Wiemy, że podstawą dobrego lokalu jest to, aby goście czuli się komfortowo. Od momentu przekroczenia drzwi do chwili, gdy poproszą o rachunek, powinni czuć się jak w domu. Przekazanie poczucia spokoju i uwzględnienie potrzeb każdego klienta jest niezbędne do osiągnięcia tego celu.
Dlatego też podkładki pod zamówienia są niezwykle ważnym elementem łańcucha gastronomicznego. Dzięki nim można prowadzić doskonały zapis preferencji każdego kelnera. Pozwalają również uniknąć błędów w zarządzaniu i skoordynować swój lokal tak, aby jak najlepiej wykorzystać każdy obszar.
Ponieważ każdy sprzęt w lokalu gastronomicznym musi działać perfekcyjnie, aby był on pełnym sukcesem, od obsługi kelnerskiej po personel kuchenny. Dlatego ten notes kelnerski pozwala na łatwe przedstawienie kilku kopii tego samego zamówienia.
Są lokale, które w trakcie usługi serwują tak wiele potraw, że pod koniec dnia trudno jest zapamiętać, które dania cieszyły się największym zainteresowaniem. Ponieważ podkładka pod zamówienie pozwala łatwo śledzić produkty w ciągu dnia, można również ustalić, które składniki należy dokupić, upewnić się, że pieniądze w kasie zgadzają się z serwowanymi potrawami lub przedstawić rekomendacje menu nowym klientom.
Podkładki pod zamówienia to zeszyty służące do zapisywania zamówień i szczegółów dla wszelkiego rodzaju lokali gastronomicznych. Zwykle składają się z następujących po sobie kartek papieru tradycyjnego i cebulowego, co ułatwia tworzenie kilku kopii zamówienia w tym samym czasie, co jest niezbędne w każdej firmie z branży gastronomicznej.