
Księga Poleceń z Duplikatem i liniami 10x15 cm (10 sztuk)
Ref 8941-10
10 Jednostki
9, 21€
0,921€/Ksi
W Magazynie
Rodzaj Opakowania
Pokazanie swoim klientom, jak schludna i sprawna może być Twoja obsługa, nic nie kosztuje! Dzięki podkładkom do zamówień możesz zapisywać takie aspekty jak kolejność przychodzenia gości lub jedzenie na każdym ze stolików. Główne zalety podkładek pod zamówienie to:
Księga Poleceń z Duplikatem i liniami 10x15 cm (10 sztuk)
Ref 8941-10
10 Jednostki
9, 21€
0,921€/Ksi
W Magazynie
Księga Poleceń z Duplikatem i liniami 10x15 cm (200 sztuk)
Ref 8941-10-20
200 Jednostki
147, 40€
0,737€/Ksi
W Magazynie
Księga Poleceń z Duplikatem 10x15 cm (10 sztuk)
Ref 8942-10
10 Jednostki
13, 00€
1,300€/Ksi
W Magazynie
Księga Poleceń z Duplikatem 10x15 cm (200 sztuk)
Ref 8942-10-20
200 Jednostki
208, 00€
1,040€/Ksi
W Magazynie
Księga Poleceń z Dreifachem 10x15 cm (10 sztuk)
Ref 8943-10
10 Jednostki
-20% 10, 60€ Normalna cena 13,25 €
1,060€/Ksi
W Magazynie
Księga Poleceń z Dreifachem 10x15 cm (200 sztuk)
Ref 8943-10-20
200 Jednostki
-10% 190, 80€ Normalna cena 212,00 €
0,954€/Ksi
W Magazynie
Wiemy, że podstawą dobrego lokalu jest to, aby goście czuli się komfortowo. Od momentu przekroczenia drzwi do chwili, gdy poproszą o rachunek, powinni czuć się jak w domu. Przekazanie poczucia spokoju i uwzględnienie potrzeb każdego klienta jest niezbędne do osiągnięcia tego celu.
Dlatego też podkładki pod zamówienia są niezwykle ważnym elementem łańcucha gastronomicznego. Dzięki nim można prowadzić doskonały zapis preferencji każdego kelnera. Pozwalają również uniknąć błędów w zarządzaniu i skoordynować swój lokal tak, aby jak najlepiej wykorzystać każdy obszar.
Ponieważ każdy sprzęt w lokalu gastronomicznym musi działać perfekcyjnie, aby był on pełnym sukcesem, od obsługi kelnerskiej po personel kuchenny. Dlatego ten notes kelnerski pozwala na łatwe przedstawienie kilku kopii tego samego zamówienia.
Są lokale, które w trakcie usługi serwują tak wiele potraw, że pod koniec dnia trudno jest zapamiętać, które dania cieszyły się największym zainteresowaniem. Ponieważ podkładka pod zamówienie pozwala łatwo śledzić produkty w ciągu dnia, można również ustalić, które składniki należy dokupić, upewnić się, że pieniądze w kasie zgadzają się z serwowanymi potrawami lub przedstawić rekomendacje menu nowym klientom.
Podkładki pod zamówienia to zeszyty służące do zapisywania zamówień i szczegółów dla wszelkiego rodzaju lokali gastronomicznych. Zwykle składają się z następujących po sobie kartek papieru tradycyjnego i cebulowego, co ułatwia tworzenie kilku kopii zamówienia w tym samym czasie, co jest niezbędne w każdej firmie z branży gastronomicznej.